Vores nye seng

Min mand og jeg har i det sidste stykke tid arbejdet på at lave forandring i vores hjem. Vi er begge trætte af den traditionale indretning som vi har. Vi synes begge, at vores lejlighed trænger til at blive piftet lidt op. Jeg lånte for nylig en masse forskellige indretningsblade på biblioteket. I indretningsbladene var der en masse forskellige møbler, som designere havde bygget selv. Der varbl.a. en masse reoler, som var bygget af nogle emballage. Mange af deres møbler var også bygget af EUR paller.

En god idé

I et af de blade, som jeg kiggede i, var der en designer, som havde bygget sin seng af EUR paller. Hun havde stablet nogle paller og på toppen af pallerne havde hun lagt en god boksmadras. Jeg syntes at det var en genial idé og viste bladet til min mand. Min mand syntes at det var en rigtig god idé og vi tog derfor på jagt efter EUR paller. Min mand havde en ven, som arbejdede på et lager, vi kørte derfor hen til lageret for at snakke med vennen. Rigtigt nok så havde min mands ven en masse paller. Både solide paller og engangspaller. Min mand fortalte sin ven, hvad vi skulle bruge pallerne til. Vennen gav os pallerne gratis. Han pakkede pallerne ind i noget emballage og kørte med en gaffeltruck ud og læssede dem op i vores trailer. Han gav også min mand noget brandbeskyttelse med. Brandbeskyttelses spayet, skulle vi spraye over pallerne, når vi havde stablet dem. Da vi kom hjem fik vi i en fart pallerne op i lejligheden og fik dem pakket ud af al emballage. Min mand og jeg glædede os meget til at sove i vores nye seng.

Udgivet af: Esben

Share This Post On