Verden venter forude

Efter 3 år i gymnasiet har jeg valgt at tage et sabatår, så jeg rigtig lige kan få slappet af inden det for alvor går løs, når jeg forhåbentlig kommer ind på universitetet til næste sommer. Indtil videre har jeg blot fundet et kedeligt job i et supermarked, men jeg regner da bestemt med at finde noget lidt mere interessant, som jeg måske også vil kunne bruge på mit cv. Dog betyder det heldigvis ikke så meget igen, da jeg gerne vil rejse til bali med en veninde i mit sabatår. Jeg har her for nyligt sat inde på nettet og ledt efter nogle Rejser til bali, men jeg synes godt nok det kan være svært at finde nogle rejser til bali, som indeholder alt det vi gerne vil.

Vi vil blandt andet rigtig gerne besøge gili øerne, da det skulle være en helt fantastisk oplevelse. Der skulle i øvrigt også være rigtig god mulighed for at snorkle på gili øerne, hvilket jeg bestemt glæder mig rigtig meget til. Det eneste jeg er lidt spændt på, eller lad mig nærmere sige nervøs for, er vejret på bali da vi vælger at rejse over vintersæsonen, hvor vejret på bali ikke ligefrem er det bedste. Dog er deres vinter jo slet ikke så slem som i Danmark, så egentlig glæder jeg mig bare rigtig meget til vores rejse til bali. Hvis nogle af jer måske planlægger en eller flere rejser til bali, så vil jeg da også meget gerne have tips og ideer til hvad jeg skal se og opleve, når jeg nu rejser til bali i mit sabat år. Jeg er så glad for endelig at være fri for skolebænken og ikke mindst at kunne komme ud og opleve verden.

Udgivet af: Esben

Share This Post On