Varm dit hjem miljørigtigt op

I dag kan vi vælge forskellige måder at varme vores hjem op på. I gamle dage var der dog ikke så mange andre muligheder end brande, og senere kul, hvormed man kunne opvarme hjemmet. I dag kan vi vælge fjernvarmen, en luftpumpe, et oliefyr eller et pillefyr. Det er ikke altid man har muligheden for at vælge varmekilde. Måske flytter man ind i et hjem, hvor der allerede er installeret fjernvarme, og så skal man ikke gøre så meget andet end at skrue op for varmen. Flytter man derimod ind i et nyt hus eller et gammelt hus og skal have ny varmekilde, så kan det betale sig at tænke sig om. Link

Vi skal passe på vores miljø

Hos Ekman, der sælger bioenergi og andre skovrelaterede produkter, der tænker man bæredygtig brændsel helt i bund. Ekman har været støt voksende siden 1802 indenfor skovprodukter, og i dag servicerer de mere end 40 kontorer globalt. Ekman fokuserer i Danmark på træpiller, som varmekilde, samt flis. De sælger træpiller enkelt poser og støtter dermed Danmarks omlægning af energikilder fra fossilt brændstof til vedvarende energiformer. Ekmans træpiller i poser kommer som udgangspunkt fra fabrikken i Danmark.

Træpiller til erhverv

Hvis den bæredygtige omstilling skal nå i mål, kræver det, at virksomhederne også omlægger deres energikilder til vedvarende energi. Ekman leverer i alle mængder, om det er 100 kg eller 50.000 ton. Der er aldrig mere end 150 km til det nærmeste lager. Ekman leverer træpillerne både i sække og i løs vægt. Står man som virksomhed overfor en omstilling og overvejer træpiller, så hjælper Ekman gerne med at skitsere sådan en omstilling. Med mere end 200 års erfaring, så er der en del viden at hente. Ekman har også erfaringer med andre virksomheders set-up af træpillefyr. Hjælpen er kun et ring væk, og hvis man bor i nærheden af Horsens, så er det bare et smut ind på deres kontor.

Udgivet af: Esben

Share This Post On