Valg af lamper til vores nye hjem

Min kæreste og jeg har lige købt en hus. I den forbindelse har vi været ude og kigge på designerlamper. Det betyder nemlig meget for os begge, at der er den rigtige belysning i vores pæne hjem. Jeg har været inde og kigge på nettet for at se udvalget i lamper. Udvalget på nettet er rigtig stort og der er noget for enhver smag.

Smart og god belysning

Min kæreste har forelsket sig i en lampe. Lampen har en flot led belysning. Han har fundet lampen hos en butik online. se butikkens udvalg
Jeg synes at lampens belysning er flot, men selve udseendet af lampen er jeg ikke så vild med. Vi har sammen kigget på designerlamper online og er blevet enig og en lampe, som vi begge kan lide. Lampen har også led belysning. Vi fandt også andre lamper til vores nye hus. Vi har fundet nogle flotte spots som vi vil have til at hænge ude i vores garage. Derudover har vi fuldet to små designerlamper som vi vil have hængende i vores soveværelse. Min kæreste syntes også at vi havde brug for en stor lampe til stuen. Vi har fundet en, hvor man kan skrue op og ned for lysniveauet. Det synes jeg er meget smart, da man fra gang til gang selv bestemmer hvor meget lys man vil have ved spisebordet. Skal man sidde og lave arbejde, er det rart at man kan skrue helt op for lysniveauer. Skal man derimod have en romantisk aften med sin kæreste, er det dejligt at man kan dæmpe lyset. Vi mangler stadig et par lamper rundt omkring i vores nye hus, men jeg er sikker på, at dem som vi allerede har købt, vil klæde vores hjem helt vildt godt.

Udgivet af: Esben

Share This Post On