Stop tyven allerede ved porten

Rigtig mange overser simpel tyverisikring, når de leder efter årsagen til, at deres bolig eller virksomhed igen og igen er offer for indbrud eller hjemmerøveri. Tyverisikring behøver ikke være en uoverskuelig opgave. Simpel tyverisikring starter faktisk med at sikre husets døre, vinduer og låse. Rigtig mange boligejere og virksomheder vælger samtidig at supplere med en alarm for at sikre en komplet og omfattende tyverisikring af værdier. De faktorer, som hurtigt kan gå ind og forhindre eller stoppe et indbrud, er ofte små. Derfor bliver de også tit overset af mange. Belysning er et glimrende eksempel herpå. Når vi taler tyverisikring, så indikerer lys at der er i liv i huset. Lys vil for mange indbrudstyve repræsentere en alt for stor risiko. Mange boligejere og virksomheder har også automatisk udendørsbelysning, som via sensorer tænder, hvis der er bevægelse. Selv det kan skræmme tyven væk. Lys indikerer utvivlsomt liv indenfor, og selvom tyven læser med her, så kan han eller hun jo aldrig være sikker på, om der er mennesker eller ej. En anden måde der også kan være med til at sikre dine ting, er for eksempel en skydeport.

skydeport

Med en skydeport fra SER Hegn A/S sikrer du dig en solid port af den bedste kvalitet, som altid kan tilpasses dine ønsker og behov. SER Hegn leverer elektriske porte til virksomheder, fængsler, institutioner og havne, men også mange private bruger i dag en elektrisk port ved deres ejendom.

Deres brede sortiment giver dig mulighed for at kombinere SER Hegns skydeporte, dobbelte svingporte, enkeltlåger, porte, hegn og stolper, så den komplette løsning passer præcist til dit behov.

Hos SER Hegn A/S kommer pålidelighed og kvalitet i allerførste række. Og derfor stilles de samme store krav til deres leverandører, som de stiller til sig selv. SER Hegn lever på kundernes anbefalinger og langvarige gode relationer, og går derfor aldrig på kompromis med service, kvalitet og sikkerhed. De leverer professionel opsætning, reparation og vedligeholdelse af forskellige variationer af hegnsløsninger, porte og låger over hele Danmark. Og de sætter en ære i at beskytte dine værdier, dine områder og dine medarbejdere. Så mangler du en skydeport til indkørsel, søg skydeport indkørsel hos SER Hegn.

Udgivet af: Esben

Share This Post On