Rubiks Cube – intelligent underholdning

Skal du bruge en gave til en, der elsker IQ-udfordringer, hvorfor så ikke overraske vedkommende med det ultimative inden for hjernevridning, nemlig en professorterning? Mon ikke de fleste af os kender Rubiks Cube. Ellers er muligheden der i hvert fald nu. klik her | mastercubestore.dk og få adgang til Danmarks største udvalg af professorterninger.

Rubiks Cube og meget andet interessant IQ-legetøj

Hos MasterCubeStore.dk bestræber man sig løbende på at kunne tilbyde sine kunder et sortiment, der er opdateret i forhold til, hvad der rører sig internationalt. Kært barn har som bekendt mange navne, og den kendte og elskede Rubiks Cube terningen går også under betegnelsen professorterning. Det kan skyldes to forhold. For det første blev den lanceret af den ungarnske professor Ernö Rubik, og for det andet er der tale om hjernevridning i første potens, hvor det handler om at få terningens mange kvadrater samlet til en given orden. Hvad enten man er til den originale terning eller en af de talrige nyere udgaver, er der så mange professorterninger, speedcubes, magic cubes og andet spændende IQ-legetøj at vælge mellem, at man sikkert finder præcist dét, man gerne vil have. I shoppen fås professorterningen i et væld af udgaver i forskellige størrelser og figurer. Leder man efter Rubiks Cube 2×2 løsning eller Rubiks Cube 4×4 løsning, finder man dem også i sortimentet.

Udfordring og underholdning i ét

Rubik lancerede terningen tilbage i 1974, men det var først i 1980’erne, at den for alvor blev populær og gik sin sejrsgang over det meste af verden. I årenes løb har unge som gamle brugt masser af tid på at finde frem til den hurtigste Rubiks Cube løsning. Hvad enten man gør det, fordi det er sjovt eller udfordrende eller en kombination af begge dele, så er der ingen tvivl om, at terningen stadig den dag i dag hører til blandt de absolutte favoritter inden for IQ-legetøj.

Udgivet af: Esben

Share This Post On