Reparer mobilen billigt

Reparer mobilen billigt

Nej, nej, nej! Det skete bare ikke… Og jo. Mobilen røg på gulvet, og skærmen er knust i stykker i et stort spindelvævsmønster. Der løber en kold følelse ned af ryggen og det skærer helt i hjertet. Alle er hurtigt enige om at det er en irriterende oplevelse at tabe sin mobiltelefon. Især når man på et splitsekund går fra den perfekte mobil til en totalsmadret variant, hvor man ikke kan se noget på skærmen. Og så kan det oven i købet være rigtig irriterende når det er sidst på måneden, hvor det sidste man har brug for er en ekstraregning på mobil reparation. Er uheldet ude, ja så er der ingen vej udenom. Men der findes efterhånden dygtige mobilreparatører som klarer en mobil reparation hurtigt og billigt.

iPad reparation

Er din iPad ødelagt, kan du finde kyndig hjælp hos uddannede Apple reparatører i København bl.a. kan du få en ipad 3 reparation fra 799kr. hos phone-rep.dk, som leverer reparationsdele i høj kvalitet. Du kan få skærmen udskiftet, batteriet fornyet, repareret homeknappen og meget mere. Derudover tilbydes 12 måneders garanti på reparationen, så du er ikke overladt til dig selv, hvis der en fejl på produktet.

iPhone reparation

Leder du efter en af din iPhone kan phone-rep.dk i København på Vesterbro udføre iPhone reparation til konkurrencedygtige priser. Lige nu tilbyder de 10% rabat på alle iphone reparationer og iPad reparationer. Er du i tvivl om hvad der kan gøres for dig, kan du kontakte butikken. De har uddannede iPhone reparatører som kan klare alle typer reparationer. Kontakt dem for at høre mere om priser og reparationer.Bor du i Købehavn eller på Vesterbro er du også velkommen til at kigge forbi, de har nemlig en fysisk butik. Så kan du se deres reparationsdele, og de kan tage et kig på mobilen og vurdere hvad der skal repareres.

Udgivet af: Esben

Share This Post On