Personlig pleje lige til døren

Personlig pleje lige til døren

Ens udseende, hvad man ønsker at gøre ved det og hvor meget man ønsker at gøre ved det, er helt op til én selv. Det handler om hvordan man ser sig selv og hvilken personlig stil man har. Man kan finde personlig pleje HER, lige det man har brug for og få det leveret lige til døren.

Alt hvad man kan få brug for

Virksomheden hedder BEAUTYCOS og på deres hjemmeside, kan man finde alt til at style sit udseende og til generel pleje af kroppen. Står man og mangler noget, så kan man være ganske vist om, at de har det. Den store målgrupper er hovedsageligt kvinder, men på hjemmesiden findes også produkter til både mænd og børn. Produktlisten er meget lang og strækker sig over alt lige fra hårprodukter til tandbørster og kondomer.

Deres mål er at have Danmarks hurtigste levering og bestræber sig derfor på at sende varerne samme dag som bestillingen bliver registreret. Derfor kan man i stedet for at skulle lede hele byen igennem efter alle de varer man skal bruge, finde det hele på en hjemmeside og få det leveret samlet. Ønsker man den personlige betjening og bor man i en af Danmarks større byer, kan man gå ned i butikken og finde lige det man mangler. BEAUTYCOS har butikker i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Horsens.

Gaver til budgetvenlige priser

Mangler man en god gave til sin veninde, har hjemmesiden det de kalder Lavprismarked. Her kan man trykke ind og forskellige mærkater som indeholder henholdsvis varer i priskategorier fra 9 kr. til 99 kr. og gaveæsker til min. 39 kr. Det kan ikke gøres billigere end dette og på den måde kan man lige finde det sidste til gaven eller hvad man lige har i tankerne.

Hvis man selv tjekker efter kan man observere, at der er ikke det inden for personlig pleje, som de ikke har.

Udgivet af: Esben

Share This Post On