Orden i fiskekassen

Hvert forår gør jeg min fiskekasse klar til sæsonen. Det vil sige, at jeg tjekker alt det fiskeudstyr jeg har igennem, rengør det og får bestilt nyt hjem af det, som jeg mangler eller har ødelagt. Jeg har altid elsket at nusse med mit fiskeudstyr, og jeg kan bruge timevis på, at sidde og få det hele til at se ud som nyt. Det betyder også, at jeg efterhånden er blevet lidt af en nørd på det punkt. Jeg ved hvad de forskellige dimser er til, og der er nok ikke den slag fiskeudstyr jeg ikke har haft i hånden. Men det er også min interesse, så det gør ikke noget. Desuden fisker jeg rigtig meget, og så synes jeg også, at man skylder sig selv, at have noget ordenligt fiskegrej. Det fede ved det er også, at fiskegrej er det dyreste. Det skulle da lige være, hvis man køber en ny stang eller noget andet stort. Men fiskeliner og så videre er jo ikke det, der slår budgettet i stykker.

fiskeudstyr

Glæder mig til sæsonen

Og lige præcis fiskeliner var faktisk noget af det jeg manglede. Der kan godt ryge mange meter på sådan en sæson, så det skal man næsten altid havde noget mere af. Man kan også lige så godt bestille det hjem, da man altid får brug for mere, på et eller andet tidspunkt. Så sådan noget, har jeg bestilt en ordentlig omgang hjem af. Og nu hvor jeg er begyndt at rode med det, kan jeg mærke, at det bare kribler i fingrene for at komme ud og komme i gang med sæsonen. Der findes simpelthen ikke noget bedre, end at sidde der, med sin stang i hånden og bare nyde stilheden. Det er lykke.

Udgivet af: Esben

Share This Post On