Opnå kraftigere hår med Caboki

Opnå kraftigere hår med Caboki

Mænd i alle aldre kan opleve hårtab. Men hvad kan man lige gøre ved det? Kan man få et her og nu resultat mod hårtabbet?

Rigtig mange synes nok ikke at hårtab er det sjoveste, de har prøvet. For langt de fleste mænd er hårtab et afkald på ungdommens frisurer. Symptomerne på mandligt hårtab kan indledningsvis være at man begynder at få høje tindinger. Hårene vil med tiden forsvinde ved tindingerne. Med tiden mister man håret ovenpå issen.

Med de mange shampooer og vitaminkurer der findes, kan en kur mod hårtab godt virke langt væk. Drømmer man derfor om en kur som har en her og nu virkning, findes der gode muligheder inden for hårtab ved mænd. Caboki er én af dem. Læs mere om hårtab mænd her

Caboki giver kraftigere hår naturligt

Caboki er et professionelt plantebaseret produkt fremstillet af naturlige plantefibre. Fordelen ved det produkt er dets holdbare effekt. Med andre ord, du kan gå udenfor uden at plantefibrene blæser af eller ligge dig på sofaen uden at der kommer pletter af hårtab. De plantefibre der bruges i produktet, ligner til forveksling hårfibre. Dette betyder, at de har en stærk naturlig binding på hårstråene, og skaber kraftigere hår hvorved man kan skjule hårtab. Udover et kraftigere hår, får håret et naturligt udseende og ser ikke klistret ud. Man behøver ingen fixerende spray til at holde fibrene på håret. En påføring holder indtil næste hårvask med shampoo.

Læs mere om Caboki på

100% naturligt produkt

Har man en sensitiv hovedbund, kan man sagtens bruge Caboki hårfibre. Caboki er fri for syntetiske stoffer, animalske indholdsstoffer, fyldstoffer og konserveringsmidler. Caboki kan bruges til alle hårtyper og kan tilpasses alle frisurer. Der findes flere hårfarver inden for produktet. Passer farven ikke, kan man sende den retur og ombytte til en anden farve. Der er 30 dages returret på produktet.

Udgivet af: Esben

Share This Post On