Opdag dit potentiale med coaching

Opdag dit potentiale med coaching

Rigtig mange er bevidste om dem selv og deres indre kerneværdier og kompetencer. Men hvorfor skal man egentlig bruge kræfter på det? Man har måske også en idé om, at man har behov for at få et skub p?? vej til at gøre noget anderledes end man er vant til. Inspiration udefra er rigtig tit løsningen, og sågar også motivationen til at komme i gang. Men den skal først og fremmest komme indefra, derfra kan man få inspiration til at ændre på sin handlingsmønstre. Når man først har opdaget sit eget potentiale, kan man få langt større glæde af de ting man beskæftiger sig med.

Med NLP kommer du i gang

NLP står for Neuro Lingvistisk Psykologi og er en praktisk orienteret psykologi hvor man arbejder med målsætning, kommunikation og udvikling. Meget groft forklaret, går NLP ud på at man bliver bevidst omkring de tanker, man har og hvordan de påvirker ens egen adfærd og handlingsmønster. På den måde bliver man bevidst om og italesat de tanker og mål, som man har. Og får sat nogle realistiske mål og derefter resultater, som opfylder de mål man sætter. Med denne type personlig udvikling kan man ændre hele ens udstråling og blive med at kunne arbejde med sin personlig udvikling. Læs om personlig udvikling roskilde

Lær at kommuniker med din partner

At være sammen med sin partner i mange år og leve i et hverdagsliv med mange pligter og gøremål, kan det være svært at få italesat nogle problemer eller potentielle konflikter. Måske har de allerede været der og man har brug for at få gnisten tilbage. Har man besluttet sig for at det er en adfærdsændring der skal til, kan NLP parterapi være en løsning. Her er fokus på at kommunikere om hvad der er kernen i udfordringerne og lave en plan for hvordan man sammen løser en konflikt.

Vil du vide hvad det koster kan du læse mere her om nlp coach pris

Udgivet af: Esben

Share This Post On