Ny Bil Ny Garage

I efterårsferien var min kæreste og jeg hjemme at besøge min moster og onkel. Min onkel går meget op i sine flotte biler, og har flere af dem. Idet min kæreste og jeg skal til at udskifte vores gamle bil, til en nyere model, bliver vi også mere påpasselig med den, og vil gerne sikre os, at den kommer til at holde længe, derfor vil vi gerne have tilbygget en garage. før hen holdte bilen altid ude på vejen. Jeg talte med min onkel om, hvor han har set på sine garageporte henne. Jeg ved han ikke er gør det selv typen, og rigtigt nok fortalte han, hvordan han har fundet frem til sine udemærket porte hjemme hos dem. Det skal så siges han har 4 porte. En til hver af bilerne. hans yndlings bil for selvfølgelig lov til at holde i en af de to rulleporte han har. Han fortalte mig at rulleporte er som regel dyrere end almindelige garageporte, men at disse to rulleporte han havde købt faktisk var samme pris som de andre to almindelige garageporte.

Solid garage til din bil

Han fortalte en masse om kvalitetforskellen, prisforskellen og hvilken slags maling de skulle ha, som jo også er omkostninger, man ikke ved første øjekast lægger mærke til. Jeg fortalte ham, at jeg var interesseret i en solid garage til vores snart nye bil. Derfor sagde jeg til ham, “find nogle gode garageporte priser, og det gjorde han så. Nu har vi fundet nogle billige nogle, so, vi har til og samtidigt er solide. Af de mange porte som vi kunne vælge mellem, har vi nu valgt en til en fornuftig pris og samtidigt med lave omkostninger i længden, da træet ikke behøver så meget træbeskyttelse som de andre.

Udgivet af: Esben

Share This Post On