Mit nye job

Efter at have læst 3 år på VIA university college, har jeg endelig være i stand til at kunne få et job som personlig træner. Det er en rigtig l??kker følelse, at kunne hjælpe andre med at ændre deres liv fuldstændig. Min største drøm har altid været, at folk kom til mig med deres problemer og jeg så ville kunne løse det for dem. Jeg har kun været ansat i knap 2 uger, og jeg har allerede fået flere kunder end de andre ansatte. Mange af mine klienter jeg har været i kontakt med, har været omkring deres kostplan. Jeg har allerede tilrettelagt en kostplan med masser af sund mad til de fleste, så de kan komme i gang med at forme den flotte krop de nu gerne vil have. En af mine tidligere medstuderende har netop lige kontaktet mig, og fortalt mig om en ny snedig måde at snyde trængen til lækkerier.

Den nye metode

Disse nye smarte protien snacks, er low carb brød. De er et kæmpe hit, og mange betragter det som sund mad. Jeg har tænkt mig, at lufte denne nye godte for mine klienter. De vil helt sikkert nyde godt af disse low carb brød. Der er mange former for protien snacks derude, men denne udgave havde jeg dog ikke set komme. Jeg fortæller mine klienter, at low carb brød er sundt og at det går gerne som sund mad. De fleste folk tænker tit om sund kost, at det er tørt og kedeligt. Det er derfor der bliver lavet sådan noget som low carb brød, så der er nogle alternativer som går ind og stiller lysten til usunde sager. På denne måde kan man “synde”, uden at det går udover træningen.

Udgivet af: Esben

Share This Post On