Mit nye arbejde

I mandags blev jeg ringet op af chefen for en god legetøjsbutik, som ligger centralt i Aalborg. Han ville fortælle mig, at de gerne ville ansætte mig i deres butik. se butikken her Jeg var rigtig glad, da jeg længe havde ledt efter et arbejde. I tirsdags havde jeg første dag på arbejde. Jeg skulle gå rundt og sætte ting og sager på hylder. Jeg fik ansvaret for, at de hylder med spil så ordentlige ud. Jeg fik totalt flashback til min egen barndom da jeg gik og kiggede på spillene. I min familie har vi haft rigtig mange hyggestuder med bl.a. Ludo, Klods-major, fiskespil og Matador.

Onsdag på arbejde

Da jeg kom på arbejde onsdag holdte der en stor lastbil uden for butikkens bagindgang. Chefen kom hen til mig, og fortalte, at vi nu havde fået vores nye jule kollektion. Lastbilen havde alt det nye billige legetøj med fra den nye kollektion og jeg skulle hjælpe med at pakke ud. Blandt alt det nye legetøj var bl.a. barbie dukker, lego, lamper og klodser. Jeg gik i gang med at sætte på hylderne med det samme. Kunderne begyndte allerede at tage tingene ned fra hylderne og det så ud til, at det nye billige legetøj var noget, som kom til at sælge rigtig godt. Det var specielt barbie dukker og lego, som vores kunder kiggede efter. Jeg blev ved med at fylde det nye billige legetøj på hylderne indtil at jeg skulle hjem. Da jeg kom igen i torsdags var hylderne helt tomme. Min chef var meget begejstret for, at det gik så godt med at få solgt den nye legetøjs kollektion. Jeg brugte derfor torsdag på at fylde hylderne op igen.

Udgivet af: Esben

Share This Post On