Længere hår på hovedet

hair extensions er der meget af i dag, og dem som mangler hår på hovedet kan kontakte My Hair Extensions. Fordi hos dem kan man få hair extensions i mange forskellige variationer, og det er alt andet lige bare med at vælge den farve og længde man gerne vil have. Der kan være mange årsager til hvorfor nogle piger vælger at få lavet sådan noget, og det kan blandt andet være fordi at man bare ikke kan gro det hår som man gerne vil ha. Det er desuden også noget som kommer til at tage rigtig rigtig lang tid, hvis det er man ønsker bare et par centimeter i hver side. Det er alt andet lige en umulig opgave for nogle.

Men så er det godt at man har sådan noget som hår extensions, til at sætte i håret og få det hår som man ønsker. Det kan være at man gerne vil have noget rigtig langt hår, og det er skam også nemt at få sig i dag. Så hvis bare man går ind på nettet, og finder nogle som sælger billige extensions er den i vinkel.

Hvordan kan man få dem sat i?

Hvis det er absolut første gang man får lavet sådan noget som hår ekstensions, er der også to måder man bør vide at man kan få dem sat i. Den ene kaldes Cold fusion, og det gør den fordi at man bruger nogle små ringe også kaldet loops. Det er nogle man bruger til at hænge i ens eget hår og så de ekstensions man så skal have i. Så sidder de jo godt der, og det kommer ikke til at skade nogle. Så har man det som man kalder Hot fusion, og det er så hvor man bruger noget der hedder et keratin, som man i bund og grund smelter med et varmejern.

Så har man altså fået længere hår ,og det er ikke noget som gør ondt eller noget, og det er ikke noget som tager super lang tid at få lavet. Med mindre det er den helt store omgang man skal ind til, men så må man jo bare lide for skønheden. Det er der ikke noget nyt i.

Udgivet af: Esben

Share This Post On