Klar til sensommeren med ny altanvarmer

Denne sommer har vi haft store problemer med vores tre-årig gamle terrassevarmer. Det har simpelthen været et stort kaos med at få gang i varmen. Derfor har vi besluttet os for at få anskaffet en helt ny terrassevarmer til altanen. Vi er allerde nu igang med at undersøge hvilken slags terassevarmer vi skal have den her gang. Min kollega fortalte mig om infrarød varme, som var meget energibesparende. Da jeg fortalte min kone om vi kunne få infrarød varme, var hun solgt med det samme. Men jeg fortalte hende også, at anskaffelsen godt kunne gå hen at blive meget dyr, derfor skulle vi altså undersøge det ordentligt den her gang. Så vi ikke endnu en gang brænder os på en terrassevarmer, i form af spildte penge selvfølgelig. Så her den anden dag kom min kone hjem og fortalte at hendes chef kørte med el varme hjemme på deres altan, og det havde været fornuftigt på dem. Men også fordi de generelt bruger el varme til næsten alt.

terrassevarmer

Det sikre valg

Efter jeg havde talt med hendes chef om hvor mange omkostninger de havde ved det, så besluttede jeg mig for denne gang at investere i el varme. Men det betyder dog ikke, at jeg aldrig kunne finde på at investere i infrarød varmesystemet, da det også er miljøvenligt. Min kone og jeg er generelt meget miljøvenlige. Vi sorterer altid vores affald, kører miljøvenligt. Men i det vi har haft så mange problemer med varmen på altanen, tog vi altså den sikre løsning den her gang. Men en gang i fremtiden udskifter vi helt sikkert den nye varmer igen. Det er altid godt med fornyelse. Desuden har vores nabo lige investeret i infrarød systemet.

Udgivet af: Esben

Share This Post On