Inviter dine ansatte til et sjovt firmaarrangement

Hvis du godt kunne tænke dig, at dine ansatte blev rystet bedre sammen, så skulle du overveje muligheden for at invitere dem til et sjovt firmaarrangement. I Danmark findes der mange forskellige firma, som tilbyder at planlægge forskellige firmaarrangement. Et af firmaerne, som tilbyder meget sjove aktiviteter er firmaet bag hjemmesiden www.bryggens-kajakpolo.dk. Når man booker kajakpolo bryggen, så er der mulighed for at kæmpe mod hinanden i den sjove sportsgren kajakpolo. Alle kan være med uanset alder. I kajakken er der god mulighed for at få testet sine balance-evner, sine kajak-kompetencer, sine gribe- og kasteteknikker og ikke mindst sine lattermuskler. Igennem firmaarrangement bliver de ansatte rystet godt sammen, hvilken også kan være med til at give en god tone og et bedre samarbejde på arbejdspladsen. Et arrangement for firmaets medarbejdere er derfor en god investering ind i fremtiden.

Få udleveret udstyret til at spille

Når I skal til kajakpolo, så er det eneste i selv skal medbringe badetøj og håndklæde. Firmaet, som står for at planlægge eventet sørger for at medbringe våd-dragter og andet tilbehør, som det kræver at spille vandpolo. Der er mulighed for at tage et bad efterfølgende.

Kontakt firmaet

Er du interesseret i at høre mere om de sjove aktiviteter og om, hvad de i firmaet kan tilbyde jer, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til firmaet. Er I mere end 16 personer, så vil der være mulighed for at få en god pris. Der er mulighed for at booke 1 timer, 1,5 time eller 2 timer på vandet. Ligger du inde med nogle spørgsmål til sporten, arrangementet eller andet, så er du meget velkommen til at tage kontakt til firmaet. Den sjove aktivitet kan desuden også med fordel benyttes i forbindelse med polterabend eller andet.

Udgivet af: Esben

Share This Post On