Interrail, vejen rundt i Europa

Turen går med toget

Lyse gule marker, høje grønne bjerge med sneklædte toppe, brusende floder i det smukke landskab der suser forbi. Nogenlunde sådan kan det beskrives når man tager toget rundt nede i de sydlige alper mellem det Frankring og Italien. Det er en måde at opleve ferie på, man nok ikke har prøvet før. Det minder lidt om at bagpacking i det Asiatiske, eller motorcykelferie i det Sydamerikanske. Men alligevel er det sit eget. Man kommer langt omkring hurtigt, samtidig med at turen i toget også er en stor del af oplevelse.

Tre gode råd til turen


1. Hav altid noget mad med i tasken. Man kender det alt for godt, turen går rigtig godt, men lige pludselig bliver man lidt for sulten, sukker niveauet er ved at være lidt for lavt og alting bliver lidt svære. Man ved ikke hvor den nærmeste mulighed for at handle ind er, derfor er det godt altid at have noget let mad med.

2. Håndsprit. Det er vigtigt at have hygiejnen i orden. Man kender ikke altid faciliteterne, derfor er det rart med håndsprit til at tage det værste.

3. Optimisme. Der kan komme nogle lange seje træk, her er det vigtigt at prøve at bevare den gode stemning. Den nemmeste måde at komme i godt humør på er ved at prøve at bringe andre i godt humør.

Udgivet af: Esben

Share This Post On