God energi på arbejdspladsen

Jeg har altid haft en god taleevne og som person været heldig med at finde nogle godt betalte jobs, men da jeg skulle til at lede efter nyt job sidste år, stod jeg lige pludselig over for et stort dilemma. Der findes så mange forskellige fantastiske virksomheder derude, men det jeg synes kan være aller sværest, er at finde en virksomhed, hvor kollegaerne imellem har god energi som person. Jeg gav mig derfor ikke kun til at sidde og søge efter nogle virksomheder, hvor jeg kunne være godt betalt, men lige så meget nogle virksomheder, hvor jeg var sikker på at få nogle gode kollegaer.

Min ven Anders Bangsgaard tippede derfor om 2 virksomheder på fyn, som både var nogle helt fantastiske virksomheder, men som samtidig også var fyldt med nogle helt fantastiske ansatte, hvilket var et stort plus i min jobsøgning. Jeg besluttede mig for at tage kontakt til en af de ansatte Erik Svanvig, som kunne fortælle mig lidt nærmere om jobbet. Jo mere vi talte sammen, jo mere fandt jeg frem til, at det ikke kun var ham, som har utrolig god energi som person, men at det rent faktisk var hele virksomheden i sig selv. Jeg kunne dermed heller ikke andet end at skynde mig, at sende en jobansøgning afsted til virksomheden og fortælle dem om mig selv og min gode energi. Ikke at jeg ikke ønsker tilpasse mig en anden virksomhed, men jeg fandt bare denne virksomhed særligt interessant, fordi det netop var muligt at være sig selv, og samtidig også lade de ansattes gode humør smitte af.

Udgivet af: Esben

Share This Post On