En udfordrende opgave

Jeg har fået til opgave, at skulle indrette min mands kontor. Jeg aner ikke hvad han kan lide, udover at det helst gerne skulle være noget fint noget. Pengene er ikke noget problem, det er mere det at finde det helt rigtige til ham. Så jeg er lidt nervøs for det jeg finder til ham ikke er godt nok. Men jeg er jo hans kone, så mon jeg ikke kan finde noget der passer til ham. Jeg har kigget i kataloger, og kigget efter noget lækkert boligtilbehør. Det er typisk under sektionen boligtilbehør, at man eventuelt kan finde nogle designer borde. Min mand bruger meget tid foran computeren, og han skal derfor have et godt design skrivebord. Jeg har dog fundet nogle designer borde, som jeg skal ud og kigge på her i morgen. Så i morgen skal jeg ud, og se om jeg kan finde noget min mand kan lide.

Store shopping dag

Jeg har fået pakket alle mine ting, og jeg er nu klar til at komme afsted. Jeg starter med, at kigge nede i den lokale butik hvor de sælger nogle rigtig lækre design skrivebord. Da jeg kom ned i butikken, stod ekspedienten allerede klar til at hjælpe mig. Jeg fortalte hende, at jeg ledte efter nogle designer borde. Hun tog mig straks med hen til deres boligtilbehør afdeling, og henviste mig til to rigtig lækre designer borde som stod forrest i afdelingen. Jeg kom hen til et område, hvor der var et skilt hvorpå der stod SMARTrooms. Jeg fik af vide, at det var her man kunne se nogle oplæg til hvordan ens værelse kunne komme til at se ud. Det endte med, at jeg gik derfra med nogle rigtig lækre ting.

Udgivet af: Esben

Share This Post On