Det hele er så nemt nu

Det har virkelig været svært, at stoppe med at ryge. Jeg har næsten prøvet alt, og der er bare ikke noget som har virket. Jeg har prøvet plaster, kold tyrker, tyggegummi og hvad der ellers findes, men der er intet som har hjulpet mig. Det værste ved det hele er, at jeg har brugt alt, alt for mange penge på det. Jeg har næsten røget over en pakke om dagen, og det er virkelig noget der kan mærkes på pengepungen. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre mere, men det har jeg heldigvis fået svaret på. Man kan nu købe en e cigaret, som gerne skulle stimulere det at ryge rigtige cigaretter. Man får så nikotin igennem det e væske, som er i ens e cigaret. Jeg har nu været ude, og købe mig sådan en e cigaret, og jeg må sige at jeg allerede nu er positivt overrasket over den.

Oceaner af valgmuligheder

Jeg kan allerede nu mærke, at pengepungen er blevet tungere. Det koster næsten ingenting, at vedligeholde sådan en elektrisk cigaret. Derudover kan man også vælge forskellige smagsvarianter. Jeg har valgt, at tage vaniljesmag da den minder mig meget om min barndom. Der er dog også mulighed for, at få banansmag, pæresmag, jordbærsmag osv. Jeg har dog også brugt en del tid inde på nettet, da man herinde kan find en e cigaret pris her. Mit e væske holder også i længere og længere tid, da jeg er begyndt at trappe ned. Det er virkelig noget af det bedste jeg nogensinde har købt sådan en elektrisk cigaret. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg helt er stoppet med at ryge så jeg kan leve et normalt liv igen.

Udgivet af: Esben

Share This Post On